Presentarem el pòster d’un projecte per a cuidadors de residència al cinquè Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats

El Teatre Lliure de Barcelona acollirà els dies 27 i 28 de maig el cinquè Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats, que enguany comptarà amb tres professionals del Consorci Sociosanitari de Vilafranca (CSSV): Pilar Felices, treballadora social de la residència del Ricard Fortuny; Lucely Navea, animadora sociocultural del centre i Encarna Torres, directora d’atenció a pacients i famílies. Hi presentaran el pòster sobre el projecte d’acollida i adaptació per a cuidadors/es de residència, en el qual el centre ha estat treballant des de fa dos anys.

Organitzat per quatre col·legis oficials de Catalunya -el de psicologia, el d’educadors i educadores socials, el de treball social i el de pedagogia- i amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona, el seu lema és ‘Navegar (avançant) en els marges de la intervenció social’. Té com a objectiu recuperar la mirada crítica per part dels professionals del propi sistema i, alhora, interpel·lar-los amb una reflexió al voltant dels conceptes de relació atenció.

Les dues jornades inclouran tallers, taules rodones i comunicacions, amb experts que situaran cadascun dels temes en clau de present i apuntant-hi perspectives de futur.

Podeu consultar el programa en aquest enllaç.