Avís legal

Aquest lloc web és propietat del Centre Sociosanitari de Vilafranca del Penedès (d’ara endavant “CSSV”), amb adreça a Avinguda del Garraf 3, 08720, Vilafranca del Penedès i NIF Q0801154F. Per a qualsevol consulta, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través de cssv@cssv.cat o 938 90 51 36.

Qualsevol persona que accedeix al lloc web assumeix el paper d’usuari comprometent-se al compliment de les disposicions aquí disposades, així com qualsevol altra disposició legal que li sigui d’aplicació.

Es pretén donar compliment a les obligacions disposades a la Llei 34/2022, d’11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSCIE), així com informar a tots els usuaris del lloc web respecte als quals són les condicions d’ús.

Condicions d’ús

Qui utilitza la pàgina web ho fa pel seu propi compte i risc, per la qual cosa el CSSV s’eximeix de tota responsabilitat dels danys derivats de l’ús d’aquest lloc web, així com de les actuacions que es realitzen sobre la informació que es facilita. L’usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts i dels serveis que s’ofereixen i en cap cas fer-los servir amb finalitats il·lícites, il·legals o contraris a la bona fe.

Propietat intel·lectual

En aquest lloc web, a títol enunciatiu, però no limitatiu, el disseny, textos continguts, botons, logotips (d’ara endavant “els materials”) són de propietat exclusiva del CSSV i no poden ser copiats o distribuïts total ni parcialment, sense el consentiment exprés de l’entitat.

Hiperenllaços “Hiperlinks”

No es pot garantir que els hiperenllaços, punters o enllaços o bé altres funcions que portin a llocs web de tercers sobre els que el CSSV no pot tenir control siguin correctes en el moment del seu accés. L’accés a enllaços de tercers a través del lloc web no implica en cap cas que els seus continguts siguin aprovats o recomanats per la companyia.

Política de privacitat

Per obtenir una informació detallada respecte de l’ús de les dades personals, podeu consultar la Política de Privacitat.

Responsabilitat

CSSV no és responsable dels danys i perjudicis que puguin derivar-se de l’ús de continguts i serveis.

Modificacions i actualitzacions

CSSV com a titular del lloc web es reserva qualsevol dret a modificar i actualitzar el contingut d’aquest lloc web.

Llei aplicable i jurisdicció

Per qualsevol controvèrsia relacionada amb el present avís legal, les parts accepten sotmetre’s.