Acollida i ingrés serveis sanitaris

Requisits a complir el dia de l'ingrés

Des de l’equip professional del Centre Sociosanitari Ricard Fortuny de Vilafranca del Penedès ens adrecem a vostè per fer-li arribar la nostra salutació.

Pròximament, ingressarà en el nostre Centre per rebre assistència sanitària i social.

El seu ingrés serà programat i la seva estada, temporal. És important que vostè arribi al centre acompanyat d’un familiar o persona del seu entorn i que porti:

Pel que fa a la roba: la roba s’ha de portar etiquetada (vegeu instruccions d’etiquetatge). Des del centre es dona l’opció de poder etiquetar-la. En el cas que es faci ús d’aquest servei, cal portar la roba 2 o 3 dies abans de l’ingrés a la recepció del centre.

L’etiquetatge de roba té un cost de 20 euros (s’etiqueten 30 peces de roba), que s’han d’abonar mitjançant transferència bancària al número de compte Banc Sabadell: ES94 0081 0046 1100 0179 0982, cal enviar el resguard al següent mail: cmanzano@cssv.cat o facilitar-lo a recepció. És important fer constar el nom i cognoms del pacient.

Com a utensilis d’higiene caldrà portar:

Horari de visites

Per a més informació podeu trucar a:

Consorci Sociosanitari Ricard Fortuny de Vilafranca
Tlf: 93 890 51 36 i preguntar per Atenció a l’Usuari o Treball Social

Acollida i ingrés serveis d'atenció social

Documentació necessària per a l'ingrès a la residència

Què cal portar?

El Centre posa a la seva disposició un servei d’etiquetatge a amb un cost de 40 euros (100 peces de roba).  En el cas de voler fer ús del servei, cal fer una transferència bancària al número de compte Banc Sabadell: ES94 0081 0046 1100 0179 0982 i enviar el resguard amb el nom i cognom del futur resident, al següent mail: cmanzano@cssv.es.

Tanmateix, en el cas del servei de Residència, es pot sol·licitar rentar la roba al Centre, que, en aquest cas, no té cap tipus de cost.

Horaris de visites

Servei Residencial: de dilluns a diumenge de 10:30 a 20:30 h.

Servei de Centre de dia: de dilluns a diumenge 10:00 a 20:00 h.