Aprenem mesures de seguretat i prevenció davant de possibles situacions violentes contra els professionals sanitaris

L’Auditori del Centre Ricard Fortuny ha acollit aquest dijous una xerrada dirigida als professionals sobre mesures de seguretat i prevenció davant de situacions violentes o possibles agressions cap als professionals sanitaris.  Ha anat a càrrec de dos agents de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat de la ABP de Mossos d’Esquadra de Vilafranca del Penedès.   

Els Mossos han fet una presentació sobre mesures bàsiques de seguretat per saber com actuar davant de situacions de violència.  També han donat pautes per evitar fets delictius atenent els delictes més habituals als voltants del centre.

Hi han assistit 39 professionals, que han pogut fer preguntes pràctiques sobre allò que més els preocupa en situacions d’aquesta naturalesa.

Finalment, la xerrada ha estat una bona oportunitat perquè els Mossos d’Esquadra tinguin un coneixement directe d’allò que fem i qui som, i ha servit per establir una interlocució directa que ens ha de permetre poder actuar de manera més eficient en situacions d’aquest tipus.