9 de agost de 2021

Xavier Montaner, doctor -Cum Laude- de la tesis doctoral: Teràpia d’Acceptació i Compromís per a prevenir el Burnout en sanitaris que cuiden a persones amb demència.


Des del Ricard Fortuny volem felicitar en Xavier Montaner, neuropsicòleg del CSSV,  per haver defensat la seva tesis doctoral: “Teràpia d’Acceptació i Compromís per a prevenir el Burnout en sanitaris que cuiden a persones amb demència”.

L’acte va tenir lloc, el passat 12 de juliol, a la sala d’actes de la facultat de psicologia de la UAB, i la qualificació del tribunal per a la seva defensa va ser de matrícula d’honor (Cum Laude per unanimitat).

El treball presentat consta de dos articles científics que es van realitzar en el CSSV entre 2017-2018, i que van ser publicats aquest 2021: un a la Revista de la Sociedad Española de Geriatría y Gerontología, i l’altre a la revista americana Clinical Gerontologist. Els dos articles es poden consultar aquí:

Article 1: Psychological flexibility, Burnout and job satisfaction in dementia care workers: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33608164/

Article 2: Efectiveness of Acceptance and Commitment Therapy (ACT) in porfessional dementia caregivers burnout: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33955318/

 Moltes felicitats!! Han estat 5 anys de dedicació i esforços que finalment has vist recompensats.