2 de septiembre de 2019

Dia mundial de l'Alzheimer


Enguany, en motiu de la commemoració del dia Internacional de l’Alzheimer, el Centre Sociosanitari Ricard Fortuny ha preparat una sèrie d’activitats per a totes aquelles persones que tinguin interès en conèixer més a fons la malaltia d’Alzheimer i les possibilitats terapèutiques de les que disposem avui en dia.

El dia dijous 19 de Setembre a les sis de la tarda, tindrem el plaer d’escoltar a la Dra. Catena (especialista en Neurologia a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès), que ens oferirà la xerrada: “El meu familiar té Demència. I ara què?”. En aquesta xerrada tindrem la possibilitat d’escoltar de primera mà d’una professional amb àmplia experiència en el camp de les demències, consells i bones pràctiques associades al cuidar, així com les darreres possibilitats terapèutiques de les que disposem avui en dia per tal d’alentir el procés de la malaltia.

D’altra banda, l’equip de la Unitat de Demències del Ricard Fortuny muntarà una Carpa els dies 19 i 20 de Setembre a l’entrada del CSSV, on qui vulgui podrà realitzar-se una avaluació de la seva memòria en uns 10 minuts, de manera confidencial i totalment gratuïta. En aquesta Carpa també s’oferirà informació sobre la malaltia i sobre els tipus de teràpies farmacològiques i no farmacològiques de les que disposem en la nostra zona sanitària.

Veure programa